Få en ny hjemmeside med spændende indhold der sælger & skaber et godt omdømme

Skal du have en ny hjemmeside?

Din hjememside er dit ansigt på internettet. Derfor skal du have en der fokusere på det du er god til, og ikke noget andet. Jeg har testet og udviklet en hjemmeside der er lynhurtig, og som virker nemt for dig for dine kunder og for dig selv i vedligeholdelsen.

Hvad er en hjemmeside?

En hjemmeside er filer på internettet der viser billeder, tekst, video, og andet på en overskuelig måde, så kunder kan finde dit firma og slutteligt købe dine produkter. Hjemmesider bliver bygget af det vigtigste - Indholdet. Hvis du ikke har noget indhold, så er der ingen grund til at have en hjemmeside. For at få siderne til at virke bruger jeg HTML, CSS, Javascript, FLASH, PHP, MySQL og meget andet. Det er ivirkeligheden ikke så vigtigt hvordan det kommer til at virke bare det virker.

Der er masser er måder man kan bygge en hjemmeside, og de kan alle være gode. Det vigtigste for mig er at den er let at bruge for dine kunder og for dig. Jeg antager at du egentlig er ligeglad med hvordan den virker, bare det spiller og du skal bruge så lidt tid på det som muligt.

Da jeg begyndte at kode hjemmesider var det rent kode. Der var ikke noget hjælp, og opdateringer kunne tage lang tid. Det er heldigvis ændret nu. Det er ikke så sjovt at opdatere kode, og de fleste hjemmesider i dag bliver bygget og vedligeholdt i det der bliver kaldt et content management system forkortet CMS. I et CMS kan man opdatere tekst, billeder og indhold uden at kende noget til kodning, systemer og koder.

Content management systemer har mange navne. Der er nogle lokalt udviklede der kan virke for mange, men de smarte er at vælge et open source content management system som fx wordpress. Wordpress og open source tankegangen sikre at der er konstant udvikling på systemerne, og de derfor er maksimalt beskyttet mod hackere, og at der samtidigt bliver integreret alle de nye teknologier der bliver efterspurgt af kunderne.

De fleste moderne systemer er online-løsninger eller SAAS løsninger, hvor du logger på et sytem, og du der kan foretage rettelserne. De systemer der er baseret på at ligge på en computer er ikke sp udbredte mere. Online løsninger er at foretrække da du selv kan opdatere uanset hvor du er, du kan få nogle til at hjælpe dig med løsningen uden at skulle komme på besøg. Det er billigere og hurtigere, og servicen er bedre på den måde. Du har også mulighed for at oprette andre brugere der så kan blive gæsteskribenter på din side.

Det du skal se efter at et system der er let at bruge, brugervenligt og fleksibelt.

Få en ny hjemmeside

Jeg kan ikke kode - hvordan bygger jeg en hjemmeside?

Hvis du kender Word, så kender du også den mest almindelige menu til formatering af tekst og billeder - den såkaldte WYSIWYG editor. WYSIWYG står for What you see is what you get - altså det du ser på skærmen er det samme som der bliver vist på hjemmesiden. Det er en nem måde at formatere sig indhold, og det skal dit system have.

Hvad skal jeg spørge et webbureau om?

Kan jeg selv vælge mit layout på min hjemmeside?

Hvad er et godt domænenavn?

Er der nogle plads eller andre begrænsninger på webhotellet?

Er der en service aftale, så jeg er sikker på at det hele spiller?

Kan man se hjemmesiden fra en mobil?

Er der integration til fx. Facebook?

Der er masser af andre spørgsmål du måske har, og vi er klar til at svare på dem alle.

Effektiv omdømmemarkedsføring

Som selvstændig ved du at det vigtigste er at holde salget kørende. Du ved at det er lettere at sælge når du har fået opbygget et godt ry og renome. Effektiv omdømmemarkedsføring er blevet sværere at kontrolere, men samtidigt så meget mere effektivt. Derfor tilbyder vi en smart løsning der holder dig på forkandt med dit omdømme på internettet.

Hvis du er selvstændig har du brug for hjælp, der er simpelthen for mange opgaver hver dag og nogle ting bliver tabt på gulvet. Med denne hjemmeside kan du lade kunderne finde dig. Du kan vise dine varer og beskrive dine services. Du kan vise flotte fotos, dele dine erfaringer, og hjælpe mennesker der måske bliver til kunder en dag.

Hjemmeside til dit firma. Uanset om du er gartner, mekaniker, eller massør, så kan du bruge vores intuitive system. Dine kunder vil elske det enkle design og den neme navigation.

Hjemmeside til din forening. Danmark er bygget på foreninger. Vores løsning kan bruges til alt det foreninger nu har. Vedtægter, billeder, sommerfester, gæstebøger. Det er underordnet om i er en sportsforening, danseklub, patchworkforening, slægtsforskning eller anden forening, så kan vi få det til at virke for jer.

Alle blogger, og der er også plads til din blog. En blog er et fantastisk mulighed for at komme ud med alle de tanker, billeder, kunstprojekter og andet du går rundt med inden i.

Har du et særligt talent - som DR ikke har kørt som et talentprogram endnu? Så kan du sælge dig selv på den bedst mulige måde med dit helt eget online univers og præsentation. På den måde kan alle se hvor dygtig man er, og man ved aldrig hvor den næste opgave kommer fra.