Kørselsvejledning:

Kommer De af motorvej E20, E47 eller E55 mod Lufthavnen og Sverige.

Efter Bella centeret og Fields tages afkørsel nr. 18 Tårnby. Efterfølgende drejes til højre mod Dragør ad vejen Englandsvej. De kører ca. 7 km. af Englandsvej, som efter flyvertunellen skifter navn til Kirkevej. Ved stopsignallet i Dragør by drejer De til højre af Vestgrønningen og til venstre ved Drogdensvej. Forenden af Drogdensvej er Prins Knuds dæmning.

Kommer De af motorvej E 20 E6 E22 E65 mod København og Lufthavnen.

De tager afkørsel 18 lige efter Lufthavnen. De drejer til venstre af Englandsvej mod Dragør. De kører ca. 7 km. af Englandsvej, som efter flyvertunellen skifter navn til Kirkevej. Ved stopsignallet i Dragør by drejer De til højre af Vestgrønningen og til venstre ved Drogdensvej. Forenden af Drogdensvej er Prins Knuds dæmning.

Kommer De fra København centrum.

Amager Boulevard tages mod Amager. Fortsæt ad Amager Boulevard og videre ned af Amagerbrogade. Forsæt ca. 5,7km ad Amagerbrogade, som senere bliver til Amagerlandevej. Forenden af Amagerlandevej drejes til højre ned ad Tømmerupvej. Kør ca. 1,1 km. Efterfølgende sving til venstre ud mod Dragør. Vejens følges helt til sidste stopsignal inden Dragør by, hvor der svinges til højre. Drej ned ad Drogdensvej til venstre efter ca. 350m. Der fortsættes yderlige 500m før ankomst til Dragør Fort.

Busforbindelser til Kbh.

Bus 350S kører til:

Tårnby torv – Christianhavn – Nørreport station- Nørrebro station og videre mod Ballerup.
Tidsplan for bussen findes her.

Bus 35 kører til:

Lufthavnen og Islands brygge.
Tidsplan for bussen findes her.

Bemærk: De er altid velkommende til at kontakte os for evt. spørgsmål omkring faciliteter, transport, priser eller hvad det nu kunne være. E-mail og telefonnr. er angivet ovenfor.

Klik her for at finde Dragør Fort på et kort!