OFFICERSMESSENS FAVORITBUFFET

Dampet fiskefilet med urtedressing
Rejer med citron og majonæse
Sennepsglaseret laksefilet
Helstegt oksefilet
Svinekam med sprød svær
Ovnstegt kyllingelår
Sauté af peberfrugter og løg
Rosmarinkartofler
Flødestuvede kartofler
Lækker blandet salat
Pebersauce
Rosmarinsauce
Æbletærte med cremefraiche
Pris ved min. 20 pers.

Kr. 255,-

KOMMANDØRENS LIVRETTER

Røget tun med orangedressing
Marinerede jumborejer
Pestobagt torskefilet
Tomatsalat med mozzarella
Salat med nødder og vinaigre
Peberstegt oksefilet
Kyllingebryst svøbt i bacon
Citron- og rosmarinmarineret kalvefillet
Pasta med smørsauterede gulerødder
Stegte marinerede svampe
Bønnesauté med bacon og løg
Rosmarinkartofler
Flødestuvede kartofler
Pebersauce
Rosmarin sauce
Ostebræt med danske og udenlandske oste

Pris ved min. 20 pers.

Kr. 285,-

FLOTILLECHEFENS GRILLBUFFET

Serveres fra 15. maj til 1. oktober
Marinerede jumborejer
Sennepsbagt laks
Marineret kyllingebryst
Spareribs
Grillpølser
2 slags kartofler
Salat
Flutes med smør
Æbletærte med cremefraiche

Pris ved min. 20 pers.

Kr. 198,-

 

Tilvalg steaks 30,-

(Bemærk: Ved mere end 30 pers. tillempes menuen af hensyn til grillens kapacitet)

(Serveres kun fra 15. maj til 1. oktober)

DEN ITALIENSKE ADMIRALS BUFFET

Bresaola med marinerede artiskokker, parmesanost og trøffelolie
Lufttørret skinke med melon i hindbærvinaigrette
Æg med tun og kapers
Bruschetta med soltørret tomatpesto
Bruschetta med basilikumpesto
Lakseside bagt med mascapone, soltørrede tomater og oliven
Hvidløgsstegte rejer
Tomatsalat med mozzarella og vinaigrette
Citronmarineret kalvefillet
Svinekam med salvie- og tomatsauce
Kylling med svampesauté
Oksefilet med gorgonzolasauce
Papardelle med smørsauterede gulerødder
Rosmarinkartofler
Bagte peberfrugter
Tiramisu eller Italienske oste
Pris ved min. 30 pers.

Kr. 355,-

KANONBESÆTNINGENS FROKOSTBUFFET

Marinerede sild
Karrysild med kapers
eller
Æg med rejer og mayonnaise
Gravad laks med dilddressing
(ekstra ved alle fire retter kr. 30,-)

Fiskefilet med remoulade
Roastbeef med remoulade og syltede agurker
Lun leverpostej med bacon
Ribbensteg med rødkål
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Brie med frisk frugt

Pris ved min. 20 pers.

Kr. 198,-

FORTETS LILLE RECEPTIONSBUFFET

Trekantssandwich:
Tunsalat med æg
Salami
Paté med cornichons
Ost
Grønsagsstave
Chips og dip
Friskbagt brød

Pris ved min. 30 pers.

Kr. 75,-

FORTETS STORE RECEPTIONSBUFFET

Trekantsandwich:
Tunsalat med æg
Røget laks med krydderdressing
Roastbeef med peberrod
Charcuteriplanke:

  • Lufttørret skinke med melon
  • Salami med oliven og cornichons

Ostestave
Små frikadeller
Cocktailpølser i svøb
Grønsagsstave
Chips og dip
Friskbagt brød
Frisk frugt
Pris ved min. 30 pers.

Kr. 158.-

Download menuen