PRINS KNUDS 3 RETTERS MENU

FORRETTER

Alle forretter serveres med brød og smør

1. Borsch med cremefraiche – kr. 65,-
2. Charcuteritallerken med tynde skiver af bresaola; dertil marinerede artiskokker og parmesanost, lufttørret skinke med melon vendt i hindbærvinaigre, chorizopølse med soltørrede tranebær og rucolasalat – kr. 85,-
3. Fisketallerken med røget laks og rejer i persillepesto, løjrom på blinis med rødløg og cremefraiche, rødspættefilet rullet med basilikum serveret på sprød salat med krydderurtedressing – kr. 85,-
4. Indbagt laks med hummersauce – kr. 75,-
5. Rejecocktail med tigerrejer – kr. 65,-
6. Rullet rødtungefilet med urter, lakseterrin, spinat og sauce beurre blanc – kr. 95,-
7. Tynde skiver af røget tun på en krydderurtsalat. Dertil limemarinerede rejer, pastinak og orangedressing – kr. 85,-
(Priserne er gældende ved min. 20 pers.)

HOVEDRETTER

1. Citronmarineret kalvefillet med dijonsauce, bagte cherrytomater, squashsauté, smørstegte gulerødder og rosmarinkartofler – kr. 215,-
2. Dyreryg med vildtsauce, rodfrugtsauté, tyttebær og waldorfsalat
– kr. 285,-
3. Gedefarseret søtungefilet med safransauce og pyntet med krebs. Serveret med årstidens grøntsager og dampede hvide kartofler (sæsonbestemt) – kr. 285,-
4. Kalvefilet med rosa pebersauce, årstidens grøntsager og rosmarinkartofler – kr. 235,-
5. Laks Wellington med hummersauce, årstidens grøntsager og persillekartofler
– kr. 225,-
6. Lammekrone med oliventapanade, persillerodscreme, myntesauce, årstidens grøntsager og røsti
– kr. 265,-
7. Oksemørbrad med krydderurteost og bacon, pebersauce, stegte svampe, ratatouille og krydrede pommes rissolles – kr. 235,-
8. Peberstegt oksefilet med timianskysauce, bagte peberfrugter, krydrede svampe, rodfrugtsauté og flødegratinerede kartofler – kr. 205,-
9. Svinemørbrad fyldt med soltørrede tomater og oliven, stegt med lufttørret skinke og serveret med pebersauce, flødestuvet spinat, smørsauterede grøntsager og persillekartofler – kr. 205,-
10. Unghanebryst fyldt med friske krydderurter og mascapone serveret med rosmarinsauce, sauterede broccoli og nødder, hvidløgssauterede gulerødder, pebersauté og halve bagte kartofler – kr. 225,-

DESSERTER

1. Cheesecake med råsyltede bær – kr. 65,-
2. Crème brulée – kr. 60,-
3. Chokolademousse – kr. 65,-
4. Desserttallerken: Det sprøde, det søde, det bløde og det lækre. Chokoladekage – is med nøddekaramel – bær – chokoladeskål med hindbærskum – kr. 95,-
5. Frisk frugt med Maraschinolikør – kr. 65,-
6. Frugttærte med cremefraiche – kr. 55,-
7. Hjemmelavet islagkage på nøddebund, marcipan, vanille- og nougatparfait med nødder; dertil hindbærcoli og frisk frugt – kr. 75,-
8. Karamelkurv med is og sorbet samt frisk frugt med bærcoli – kr. 90,-
9. Ostetallerken med danske og udenlandske oste – kr. 75,-
10. Tiramisu – kr. 65,-

Download

Tryk for at downloade menuen

Hent hele menuen her